Archive for October, 2011

Anunt privind deschiderea competitiei pentru atribuirea contractului avand ca obiect achizitia de servicii pentru promovarea proiectului prin realizarea de materiale publicitare si productia acestora

Written by cri. Posted in Anunturi

Anunt privind deschiderea competitiei pentru atribuirea contractului avand ca obiect achizitia de servicii pentru promovarea proiectului prin realizarea de materiale publicitare si productia acestora in cadrul implementarii Proiectului „Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale in vederea cresterii competitivitatii si valorificarii oportunitatilor de afaceri”, conform contract POSDRU/92/3.1/S/61289

Data publicarii anuntului pe site-ul www.ascri.ro : 25 octombrie 2011.

 

DETALII

Comunicat de presă – 3 Octombrie 2011

Written by cri. Posted in Comunicate de presa

New WordPress theme from YOOtheme

Contract POSDRU/92/3.1/S/61289 „Dezvoltarea competenţelor manageriale şi antreprenoriale în vederea creşterii competitivităţii şi valorificării oportunităţilor de afaceri”

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”

400 manageri vor beneficia de traininguri gratuite. Alatura-te!

 

Bucuresti, 03.10.2011 – Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti implementeaza, in parteneriat cu Steinbeis – Europa – Zentrum, Universitatea ”Titu Maiorescu” din Bucuresti, Dynamic Human Resources si Centrul Roman de Initiative, un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Investeste in oameni!

 

Au început inscrierile in cadrul proiectului ”Dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale in vederea cresterii competitivitatii si valorificarii oportunitatilor de afaceri”, ID 61289.

Obiectivul general al proiectului il constituie promovarea culturii antreprenoriale in vederea cresterii abilitatii persoanelor de a materializa ideile de afaceri, prin activitati orientate catre crearea unei structuri care sa ofere servicii complexe de asistenta intreprinzatorilor, astfel incat sectorul IMM sa genereze un numar crescut de afaceri.

In perioada 15 octombrie 2011 – 1 martie 2012, in Bucuresti si in orasele: Brasov, Sibiu, Sinaia, Constanta, va fi organizat trainingul ”Dezvoltarea angajatilor si performanta organizatiei”, training care se adreseaza managerilor ce doresc sa isi dezvolte proprii angajati. Acest workshop este sustinut de Dynamic Human Resources si are 0 costuri pentru participanti.

Datorita abordarii interactive si a continutului usor de inteles si aplicat, sesiunile de training produc rezultate masurabile, imediate. Sesiunile de training sunt practice, pline de culoare si adaptate nevoilor participantilor. Trainingul se desfasoara pe o perioada de 3 zile in care participantii vor trece prin teme practice si vor primi notiuni teoretice. Probele practice presupun activitati de echipa, permitandu-le astfel participantilor sa interactioneze cat mai mult unii cu altii, sa cunoasca stiluri diferite de personalitate. Acest curs ofera, pe langa oportunitatea de a invata lucruri de baza in activitatea unui manager, ocazia ca participantii sa impartaseasca diferite experiente si cunostinte.

Pentru a putea participa la acest training din cadrul proiectului, trebuie sa fii:

1. Manager intr-o companie privata

2. Neimplicat/a in proiecte asemanatoare finantate din fondurile Uniunii Europene

3. Dornic/a sa iti dezvolti abilitatile manageriale

Etapele de a fi inclus/a in proiect sunt:

1. Ne transmiti un e-mail de intentie la office@dynamichr.ro

2. Participi la selectia pentru trainingul de management:

2.1. Completezi un chestionar de autonaliza

2.2. Soliciti feedbackul colegilor.

3. Noi analizam chestionarele si in functie de rezultate te vom selecta

4. Alegi perioada convenabila tie pentru a participa la training.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul , vizitati web site-ul http://ascri.ro/dezvoltarea-competentelor/

Persoana de contact doamna Ruxandra Stoica – Manager de proiect, tel: 0730990763, e-mail: ruxandra.stoica@ccib.ro .

Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU, accesasi: www.fseromania.ro.