COMUNICAT DE PRESĂ 21 NOIEMBRIE

Written by admin on November 21st, 2012. Posted in Comunicate de presa

București, 21 noiembrie 2012

Proiectul „Calificarea şi orientarea profesională a angajaţilor din sectorul sanitar din regiunea Bucureşti-Ilfov – O şansă pentru viitor!”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin  Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”, se regaseste in luna unsprezece de implementare. In perioada urmatoare se pregateste demararea cursurilor prevazute in cadrul proiectului, in urma unei analize suplimentare asupra grupului tinta.

Prin implementarea proiectului de tip grant la nivelul regiunii București-Ilfov se urmăresc atât consilierea și orientarea profesională, cât și calificarea/recalificarea a 140 de angajați din domeniul sanitar din regiune, prin participarea acestora la cursuri de calificare/recalificare în următoarele meserii: Baby-sitter, cod COR 5133.1.1, nivel 1 calificare – 56 persoane; Îngrijitoare bătrâni la domiciuliu, cod COR 5133.1.2 nivel 1 de calificare – 28 persoane; Îngrijitoare bolnavi la domiciliu, cod COR 5133.2.1 nivel 2 de calificare – 56 persoane.

Proiectul se derulează în perioada ianuarie 2012-iunie 2013 și are ca beneficiar Uniunea Sindicală Sanitas București, iar ca parteneri – Asociația „Centrul Român de Inițiative” și Centrul de Pregătire a Personalului Pentru Comerţ-CEPECOM.

Asociația Centrul Român de Inițiative” – Str. Ceasornicului nr. 8 Sector 1 București

Telefon: 021.310.08.90

Fax: 021.313.09.66