COMUNICAT DE PRESĂ 27 august2013

Written by admin on August 27th, 2013. Posted in Comunicate de presa, Uncategorized

București, 27 august2013

In cadrul proiectului „Calificarea şi orientarea profesională a angajaţilor din sectorul sanitar din regiunea Bucureşti-Ilfov – O şansă pentru viitor” se va realiza un nou program de consiliere si orientare profesionala. Proiectul de fata este cofinanțat din Fondul Social European, prin  Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”

Prin implementarea proiectului de tip grant la nivelul regiunii București-Ilfov se urmăresc atât consilierea și orientarea profesională, cât și calificarea/recalificarea a 168 de angajați din domeniul sanitar din regiune, prin participarea acestora la cursuri de calificare/recalificare în următoarele meserii: Baby-sitter, cod COR 5133.1.1, nivel 1 calificare – 84 persoane; Îngrijitoare bătrâni la domiciuliu, cod COR 5133.1.2 nivel 1 de calificare – 28 persoane; Îngrijitoare bolnavi la domiciliu, cod COR 5133.2.1 nivel 2 de calificare – 56 persoane.

Proiectul se derulează în perioada ianuarie 2012-noiembrie 2013 și are ca beneficiar Uniunea Sindicală Sanitas București, iar ca parteneri – Asociația „Centrul Român de Inițiative” și Centrul de Pregătire a Personalului Pentru Comerţ-CEPECOM.

Asociația Centrul Român de Inițiative” – Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 11 a, Sector 1 București

Telefon: 031.437.05.84

Fax: 031.438.02.92