COMUNICAT DE PRESĂ 30 mai 2013

Written by admin on May 30th, 2013. Posted in Comunicate de presa

București, 30 mai 2013

Anuntam cu bucurie prelungirea proiectului „Calificarea şi orientarea profesională a angajaţilor din sectorul sanitar din regiunea Bucureşti-Ilfov – O şansă pentru viitor” pana la data de 30 noiembrie 2013. De asemenea, pe langa prelungirea perioadei de implementare, in cadrul proiectului vor fi selectate alte 28 de persoane ce vor participa la cursuri de calificare in meseria de baby-sitter. Proiectul de fata este cofinanțat din Fondul Social European, prin  Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”

Prin implementarea proiectului de tip grant la nivelul regiunii București-Ilfov se urmăresc atât consilierea și orientarea profesională, cât și calificarea/recalificarea a 168 de angajați din domeniul sanitar din regiune, prin participarea acestora la cursuri de calificare/recalificare în următoarele meserii: Baby-sitter, cod COR 5133.1.1, nivel 1 calificare – 84 persoane; Îngrijitoare bătrâni la domiciuliu, cod COR 5133.1.2 nivel 1 de calificare – 28 persoane; Îngrijitoare bolnavi la domiciliu, cod COR 5133.2.1 nivel 2 de calificare – 56 persoane.

Proiectul se derulează în perioada ianuarie 2012-noiembrie 2013 și are ca beneficiar Uniunea Sindicală Sanitas București, iar ca parteneri – Asociația „Centrul Român de Inițiative” și Centrul de Pregătire a Personalului Pentru Comerţ-CEPECOM.

Asociația Centrul Român de Inițiative” – Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 11 a, Sector 1 București

Telefon: 031.437.05.84

Fax: 031.438.02.92