COMUNICAT DE PRESĂ 4 aprilie 2013

Written by admin on April 4th, 2013. Posted in Comunicate de presa, Uncategorized

In cadrul proiectului „Calificarea şi orientarea profesională a angajaţilor din sectorul sanitar din regiunea Bucureşti-Ilfov – O şansă pentru viitor” se va sustine, luna aceasta, examenul de absolvire al cursului de baby sitter. Speram ca rezultatele sa fie pozitive si ca toti cei inscrisi la sustinerea probelor sa obtina certificatul de calificare. Proiectul de fata este cofinanțat din Fondul Social European, prin  Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”

Prin implementarea proiectului de tip grant la nivelul regiunii București-Ilfov se urmăresc atât consilierea și orientarea profesională, cât și calificarea/recalificarea a 140 de angajați din domeniul sanitar din regiune, prin participarea acestora la cursuri de calificare/recalificare în următoarele meserii: Baby-sitter, cod COR 5133.1.1, nivel 1 calificare – 56 persoane; Îngrijitoare bătrâni la domiciuliu, cod COR 5133.1.2 nivel 1 de calificare – 28 persoane; Îngrijitoare bolnavi la domiciliu, cod COR 5133.2.1 nivel 2 de calificare – 56 persoane.

Proiectul se derulează în perioada ianuarie 2012-iunie 2013 și are ca beneficiar Uniunea Sindicală Sanitas București, iar ca parteneri – Asociația „Centrul Român de Inițiative” și Centrul de Pregătire a Personalului Pentru Comerţ-CEPECOM.

Asociația Centrul Român de Inițiative” – Str. Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 11 a, Sector 1 București

Telefon: 031.437.05.84

Fax: 031.438.02.92